Andrzejkowa Kolacja komentowana
Zapraszamy na wyjątkowy wieczór – kameralną andrzejkową kolację komentowaną, której smak dobrze wróży.
W nastrojowej przestrzeni Oranżerii restauracji Blugrass w hotelu Radisson Blu Sopot, przy blasku świec i dźwiękach nastrojowej muzyki na żywo, przeniesiemy Cię w świat kulinarnej magii i subtelnych przyjemności.
Autorskie, pięciodaniowe menu przygotowane przez szefa kuchni Piotra Kościuka oczaruje gości takimi daniami jak pączek z sezonowanym żebrem wołowym i karmelizowaną kapustą czy tajemniczym musem grzybowym z białą czekoladą i jagodami.
Każde danie zostanie opatrzone osobistym komentarzem twórcy, który zdradzi sekrety kompozycji smaków i aromatów.
Wieczór dopełnią wyselekcjonowane wina dobrane przez wyjątkowego gościa – Marca Petita, ambasadora winnicy Château Isolette, pisarza i miłośnika wina, który opowie o każdym kieliszku z pasją i humorem.
Daj się oczarować – zarezerwuj miejsce przy stole pełnym smaku i opowieści.
